Ieteicams, 2023

Redaktora Izvēle

Kā izslēgt automātisko sinhronizāciju iTunes

Ja izmantojat iTunes, lai pārvaldītu plašsaziņas līdzekļus visās jūsu iOS ierīcēs, jūs, iespējams, esat iekaisis, jo programmatūra sāk sinhronizēt mediju tūlīt pēc ierīces pievienošanas datoram. Nu, mēs visi esam tur, un tas aizņem daudz laika, lai pabeigtu, it īpaši, ja jums ir daudz satura. Lielākā daļa no mums dod priekšroku sinhronizācijas procesam pēc saviem ieskatiem, nevis ļaujot iTunes to izdarīt automātiski. Tomēr ir iespējams atspējot šo automātiskās sinhronizācijas funkciju iTunes. Kad tas ir izdarīts, jums vienkārši ir jānoklikšķina uz pogas Sinhronizācija, lai manuāli pārsūtītu saturu pēc jūsu gribas. Nu, ja jūs vēlaties šo funkciju atspējot, apskatīsim, kā izslēgt automātisko sinhronizāciju iTunes:

Automātiskās sinhronizācijas izslēgšana iTunes

Piezīme . Man ir izdevies atspējot automātisko sinhronizāciju jaunākajā stabilajā iTunes for Windows versijā (12.6.2), lai neļautu iPhone 7 Plus automātiski pārsūtīt un saņemt saturu. Pat ja lietojat iTunes uz Mac, abām operētājsistēmām procedūra ir diezgan vienāda.

Pirmkārt, pievienojiet iOS ierīci datoram, kurā ir instalēta jaunākā iTunes versija, un vienkārši izpildiet tālāk norādītās darbības, lai atspējotu automātiskās sinhronizācijas funkciju:

  • Kad esat savienojis savu iOS ierīci, jūs pamanīsiet ierīces ikonu tieši zem iTunes izvēlnes. Vienkārši noklikšķiniet uz ierīces ikonas un pāriet uz nākamo izvēlni.

  • Šeit zem opciju sadaļas, kas atrodas labajā rūtī, atzīmējiet izvēles rūtiņu blakus “Automātiski sinhronizēt, kad šis iPhone (vai iPod vai iPad) ir pievienots” . Tagad noklikšķiniet uz “Pabeigts”, kas atrodas augšējā labajā stūrī, lai saglabātu iestatījumus. Ja vēlaties manuāli sinhronizēt savu iTunes, to var viegli izdarīt, noklikšķinot uz pogas Sinhronizēt.

  • Tagad dodies uz Edit -> Preferences, kas atrodas augšējā izvēlnē, lai atspējotu automātiskās sinhronizācijas funkciju. Varat arī izmantot īsinājumtaustiņu “Ctrl +”, lai viegli nokļūtu iTunes preferencēs.

  • Tagad ekrānā parādīsies neliels logs, kurā būs redzamas visas iTunes pielāgojamās preferences. Šeit dodieties uz sadaļu Ierīces un atzīmējiet izvēles rūtiņu blakus “Novērst iPod, iPhone un iPad sinhronizāciju automātiski” . Kad esat pabeidzis, vienkārši noklikšķiniet uz Labi, lai saglabātu savas preferences.

Nu, tas viss ir viss, kas jums jādara, lai pārtrauktu iTunes automātiski sinhronizēt jūsu multividi visās jūsu iOS ierīcēs.

Atspējot iTunes automātisko sinhronizāciju ar vieglumu

Ja tu būtu cilvēks, kas līdzīgs man, kurš vienmēr ir iekaisis, kad iTunes sāka sinhronizācijas procesu, tiklīdz ierīce kādu citu iemeslu dēļ bija savienota ar datoru, mēs esam priecīgi, ka mēs varētu palīdzēt jums izkļūt no šādas situācijas. Protams, daži no jums varētu izmantot šo funkciju, kas uztur visu atjauninātu, vienkārši pieslēdzoties ierīcei, bet personīgi es gribētu to darīt pēc savas gribas. Nu, vai jūs esat veiksmīgi izdevies atspējot automātisko sinhronizāciju iTunes? Informējiet mūs, komentāru sadaļā zemāk.

Top