Ieteicams, 2023

Redaktora Izvēle

Kā dzēst Google objekta darbību (ceļvedis)

Google objektīvs ir viena no divām jaunākajām Pixel viedtālruņu jaunākajām iezīmēm, un, lai gan tas līdz šim ir bijis ekskluzīvs Pixel lineup, jūs varat neoficiāli iespējot šo funkciju arī ne-pikseļu ierīcēs. Tas var būt ļoti mazs līdzeklis, lai veiktu atgriezenisko attēlu meklēšanu, bet, ja jūsu Google konta iestatījumos ir ieslēgta “Web un lietotņu aktivitāte”, visi jūsu meklējumi tiks reģistrēti un saglabāti meklēšanas gigantā tās serveros zem jūsu vārda. Ja šī doma padara jūs neērti, šeit varat izdzēst savu Google objekta darbību no sava Google konta:

Kā dzēst Google objekta meklēšanas vēsturi

  • Pirmkārt, piesakieties savā Google kontā datorā un pāriet uz šo saiti, lai pārbaudītu Google objekta darbību .

  • Tagad noklikšķiniet uz izvēlnes pogas (trīs punkti) uz kartes, kuru vēlaties dzēst, un pieskarieties 'Dzēst' . Tieši tā! Jūs esat veiksmīgi izdzēsis Google objekta meklēšanas ierakstu, kuru nevēlaties savā laika skalā.

  • Kaut arī iepriekš aprakstītā metode izdzēsīs atsevišķus meklējumus, būtu grūti un laikietilpīgi izdzēst visu meklēšanas vēsturi šādā veidā. Lai to izdarītu, ekrāna augšējā kreisajā stūrī ir jānoklikšķina uz opcijas “Vienuma skatījums” .

  • Kad esat tur, noklikšķiniet uz “Dzēst aktivitāti”, kā parādīts attēlā.

  • Nākamajā ekrānā izvēlieties datumus un produktu (šajā gadījumā Google objektīvs), kuru meklēšanas vēsturi vēlaties dzēst, un noklikšķiniet uz pogas „Dzēst” .

  • Noklikšķiniet uz vairākiem apstiprinājuma uznirstošajiem logiem, kurus jūs saņemsiet šajā posmā, un, tiklīdz būsit visu ar to, jūs saņemsiet ziņojumu, kas informēs, ka jūsu Google objekta darbība ir izdzēsta izvēlētajā periodā.

Tieši tā! Ir tiešām tik vienkārši izdzēst savu Google objekta darbību. Ja vēlaties izdzēst visu Google vēsturi, varat to izdarīt, izvēloties atbilstošās iespējas no nolaižamajām izvēlnēm pēdējā posmā.

Dzēst Google objektīva aktivitāšu žurnālus, lai saglabātu konfidencialitāti

Google objektīvs ir lielisks līdzeklis, kas ir jūsu viedtālrunī, bet, ja neesat apmierināts ar Google, lai saglabātu visu apgrieztās attēlu meklēšanas vēsturi, to vienmēr varat izdzēst, izpildot iepriekš minētos vienkāršos soļus. Varat arī izdzēst visu Google balss meklēšanas darbību, izpildot šo detalizēto rokasgrāmatu, bet atcerieties, ka meklēšanas vēstures dzēšana faktiski neizdzēš meklēšanu no Google serveriem; tiek dzēsti tikai personiski identificējami metadati, tādējādi atdalot jūsu kontu no šiem meklējumiem.

Top