Ieteicams, 2021

Redaktora Izvēle

Kā atcelt sinhronizāciju „Tikai uzlādējot” opcija Google fotoattēlos

Google fotoattēli, iespējams, ir visbiežāk lietotā Google lietojumprogramma pēc Gmail. Faktiski, tas ir viens no maniem favorītiem starp Google piedāvātajiem lietojumiem. Google fotoattēli ir padarījuši manu dzīvi samērā vienkāršāku. Visi fotoattēli, ko uzņemu savā Android ierīcē, tiek automātiski sinhronizēti visās ierīcēs. Lietotne ir pietiekami gudra, lai automātiski klasificētu visas manas fotogrāfijas, un labākā daļa ir tā, ka tā atvieglo fotoattēlu koplietošanu. Es pat varu koplietot visus albumus ar savu ģimeni vai draugiem, un viņi varēs redzēt fotoattēlus augstas kvalitātes. Nav nekādu ievērojamu saspiešanu, kas notiek citās lietotnēs (WhatsApp). Tāpat man nav jāizmanto vairākas lietotnes, visa mana organizācija, dublēšana un koplietošana tiek pārvaldīta tikai ar šo vienu lietotni. Pievienojiet to, ka es saņemu 15 GB bezmaksas krātuves, es esmu laimīgs. Tomēr jaunākajos atjauninājumos Google no savas lietotnes Fotoattēli ir izņēmusi vienu funkciju, ti, iespēju sinhronizēt tikai uzlādes laikā.

Es saprotu, ka tā nav iezīme zaudēt savu miegu, tomēr es tiešām to mīlu, jo man nebija jāuztraucas par to, ka zaudējuši manu viedtālruņa maksu, kamēr lietotne Fotoattēli augšupielādē attēlus fonā. Ja jūs esat kāds, kam arī trūkst šīs funkcijas, šis raksts ir par to, kā atkal atgriezties.

Piezīme: esmu pārbaudījis šo funkciju Nexus 5X (Android Nougat) un Google Pixel (Android Oreo), un šī funkcija, šķiet, darbojas abās.

Atcelt tikai sinhronizāciju, kad tiek uzlādēts

Kā minēts iepriekš, jums būs nepieciešama iesakņojusies ierīce, lai šī metode darbotos. Tas ir tāpēc, ka mēs modificēsim failu, kas atrodas “ /data directory ”, kas nav pieejams nesaņemtās ierīcēs.

1. Pirmkārt, jums būs nepieciešams failu pētnieks, kas ļaus jums piekļūt jūsu viedtālruņa saknes direktorijai. Man patīk "Solid Explorer" (bezmaksas izmēģinājumu / lietotņu pirkumi) un izmantoju to pašu šajā apmācībā. Šo lietotni var lejupielādēt no Play veikala, noklikšķinot uz norādītās saites.

2. Tagad palaidiet lietotni un dodieties uz šādu direktoriju: “ /data/data/com.google.android.apps.photos/shared\_prefs ”. Lai to izdarītu, vispirms pieskarieties hamburgeru izvēlnei un pēc tam pieskarieties “Root” .

3. Šeit pieskarieties meklēšanas pogai un meklējiet “fotogrāfijas” . Tagad pieskarieties “ com.google.android.apps.photo ” un pēc tam pieskarieties “ shared_prefs ”.

4. Šeit atveriet failu “ photos.backup.backup_prefs.xml ” teksta redaktorā.

5. Tagad meklējiet tekstu, kas saka “ name='backup_prefs_only_when_charging"value='false'/> ”un nomainiet vērtību no“ false ”uz“ true ”un pēc tam nospiediet Save.

6. Aizveriet Solid Explorer lietotni un dodieties uz Settings-> Apps-> Photos un pieskarieties “Force Stop” un restartējiet lietotni Google fotoattēli.

7. Tagad jūs atradīsiet, ka opcija „Sinhronizācija tikai lādēšanas laikā” ir atgriezusies un ir iespējota pēc noklusējuma. Vienkārši apstipriniet, palaidiet Google fotoattēlus un dodieties uz Iestatījumi-> Dublēt un sinhronizēt un ritiniet uz leju, lai atrastu opciju “Tikai uzlādes laikā” .

Iespējot tikai sinhronizāciju, kad tas tiek uzlādēts pakalpojumā Google fotoattēli

Kā jau sākumā minēju, šī nav zīmola vai pārtraukuma funkcija, bet tikai kaut kas ir ērts, ja tas pastāv. Pat bez tā, Google Fotogrāfijas, manuprāt, joprojām būs labākā fotoattēlu dublēšanas un koplietošanas lietotne. Vai jūtat to pašu? Es gribētu zināt jūsu uzņemšanos šajā jautājumā. Atmetiet savas domas tālāk sniegtajā komentāru sadaļā un informējiet mūs par savu iecienītāko fotoattēlu pārvaldību un rezerves rīku, ko izmantojat.

Šī apmācība pirmo reizi tika publicēta XDA izstrādātājiem. Mēs to izmēģinājām un tā darbojas bez problēmām.

Top