Ieteicams, 2022

Redaktora Izvēle

Kā izslēgt Facebook Chat Seen iezīme

Es neesmu pret Facebook tērzēšanas redzamo funkciju, bet lielākā daļa lietotāju noteikti ir. Iemesls ir tā ielaušanās mūsu pašu privātumā.

Facebook tērzēšanas redzamā funkcija ļauj draugiem uzzināt, vai esat skatījis viņu tērzēšanas ziņu. Dažreiz mēs redzam ziņojumu, bet nevaram uzreiz reaģēt, kuru dēļ otra puse var justies aizvainota. Lai izvairītos no šīm situācijām, šeit ir tas, ko jūs varat darīt.

Izslēdziet Facebook Chat Seen funkciju, instalējot Facebook Hide Seen, kas ir ērts Chrome paplašinājums.

Cilvēkiem, kas izmanto jebkuru citu pārlūkprogrammu, labākais risinājums ir sākt lietot Facebook pakalpojumā Chrome.

  • Šeit ir saite, lejupielādējiet paplašinājumu no šejienes.
  • Instalējiet to.
  • Jūs esat darīts.
Tagad, pat ja jūs redzat ziņojumus, jūsu draugi netiks paziņoti „Seen Feature”. Tomēr, ja draugi redzēs jūsu ziņas, jūs turpināsiet saņemt redzamo funkciju.

Es ceru, ka šī ziņa būs noderīga.

SKATĪT ARĪ:

Kā paslēpt savu Facebook draugu sarakstu

Lejupielādējiet savus datus no Google, Facebook un Twitter

Atjaunināts: 2014. gada aprīlī

Top